Bine aţi venit, Vizitator | Înregistrare | Autentificare
content top
Principală » 2013 » Aprilie » 26 » Lansare Youtube.ro
9:59 AM
Lansare Youtube.ro
Practic siteul va fi acelaşi doar că logo-ul afişat va fi schimbat.

Principala schimbare este aceea că vizionările acumulate de catre compozitori şi textieri vor putea fi monetizate. Totuşi monetizarea Youtube.ro nu este pentru ori şi cine deoarece trebuie să faci un clip viral pentru a încasa ceva bănuţi de pe urma lui. Cei care postează conţinut video pe Youtube pot câştiga pentru fiecare 1000 de vizualizări undeva intre 1 şi 2 dolari.

Ca să faci bani pe Youtube trebuie să te înscrii şi să devi partener Youtube.ro şi să ai cont pe Google Adsense. Pentru a deveni partener Youtube trebuie să ai un cont de Youtube.ro, în care să optezi pentru monetizarea unui clip realizat şi încărcat de tine.

Organismul de gestiune a drepturilor de autor Uniunea Compozitorilor şi Muzicologilor din România – Asociaţia pentru Drepturile de Autor (UCMR-ADA), care reprezintă pe teritoriul României 7.800-7.900 de compozitori şi textieri de muzică, şi-a informat membrii că, pe 6 martie, a semnat cu Google Ireland Limited o "Autorizaţie licenţă neexclusivă de utilizare a operelor muzicale prin streaming oneros” pentru site-ul YouTube.

Prin intermediul acestui contract, UCMR-ADA a obţinut pentru membrii săi dreptul de a colecta remuneraţii, pentru utilizările operelor muzicale pe internet, pe site-ul YouTube, prin streaming”, se spune în anunţul UCMR-ADA

Nu se precizează nimic despre userii care au pus mâna pe un clip cu potenţial viral…aceştia vor putea încasa şi ei ceva bănuţi? Ne lăsăm de muncă şi ne apucăm să facem clipuri virale pentru Youtube.ro??

Categorie: Altele | Vizualizări: 332 | Adăugat de: marcel123 | Tag-uri: lansare youtube romania, youtube ro, youtube.ro | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *:
content top