Bine aţi venit, Vizitator | Înregistrare | Autentificare
content top
Principală » 2013 » Aprilie » 9 » Orange Romania se apuca sa cableze!
11:52 AM
Orange Romania se apuca sa cableze!
Asa cum spune si titlul din ce am inteles Orange, vrea sa intre pe piata de Telecomunicatii si ca funizor de televiziune. Si se apuca de cablat! Pe cine?
Ma gandesc ce strategie poate sa adopte daca tinem cont ca ei vin foarte tarziu cu aceasta initiativa si putem sa spunem ca este a nspea spita de la roata ca optiune.
Ca sa ajungi langa cei mai mari trei competitori de pe piata respectiv Rcs-rds cu 3 mil de abonati, Romtelecom si Upc cu cate 1 milion de abonati, trebuie sa iesi pe piata cu niste oferte foarte bune. Ori, din ce experiente am avut pana acum cu Orange stiu ca ei sunt putin mai piperati la preturi.
Sanse proiectului nu prea-i dau sa fiu sincer. 
Ca si strategie de proiect, presupun ca o sa incerce initial sa-si acapareze clienti si pe acest segment din cei pe care deja ii detin pe nisa de mobil abnament si cartela.
Dar asta daca eu de exemplu sunt un client nemultumit de colaborarea lor pe partea de mobil, logic este sa nu mai accept si o alta colaborare cu ei (eu mentionez ca nu am niciun contract la orange).
O alta clasa de clienti pot sa ajunga de la celelalte trei mari companii de telecomunicatii mai sus mentionate. Fiind clientii nemultumiti de serviciile lor si astfel sa apeleze la varianta de Orange.
Repet nu cred ca o sa fie un succes cu acest proiect, dar vedem si in functie de cum isi construiesc campaniile de promovare si ofertele cu care vin pe piata.

As vrea sa stiu si parerile voastre referitor la acest subiect.
Categorie: Altele | Vizualizări: 263 | Adăugat de: marcel123 | Tag-uri: blogger, timp liber, rcs rds, Romania, poze, MARKETING | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *:
content top