Bine aţi venit, Vizitator | Înregistrare | Autentificare
content top
Principală » 2013 » Aprilie » 9 » Suleyman Magnificul, episodul 56, sezonul 2
10:59 AM
Suleyman Magnificul, episodul 56, sezonul 2

Primul lucru pe care il face Suleyman dupa ce isi revine este sa-l viziteze pe Cihangir.

Mahidevran se leaga de Aybige datorita relatiei acesteia cu Bali-bey, la randul ei Mahidevran e certata de sultana-mama.

Bali-bey e adus in fata sultanului si lui Mustafa pentru a le da socoteala in legatura cu relatia cu Aybige, apoi e aruncat in temnita.Tradatorii isi continua uneltirile impotriva lui Suleyman si a marelui-vizir.
Suleyman isi petrece noaptea cu Hurrem. Aceasta il roaga sa fie iertator cu Bali-bey, care actionase in numele dragostei.Ibrahim o viziteaza pe Nigar si ramane peste noapte la aceasta fara sa anunte ca lipseste. Hatice isi face griji ca i s-a intamplat ceva rau.
Gulsah fura o scrisoare dintr-o camera iar cand iese e vazuta de jupaneasa Daye.

Mustafa decide s-o trimita pe Nora sa nasca la palatul din Edirne. Suleyman decide sa-l lase pe Mustafa sa decida cum va fi pedepsit Bali-bey. Acesta e adus in fata lor pentru a i se taia capul, dar in ultima clipa Mustafa hotaraste sa-l ierte.

Daye observa ca lipsea titlul de proprietate primit de la Hurrem si-si aminteste c-o vazuse pe Gulsah cu hartia. Gulsah vrea sa-i arate actul sultanei-mama, ca dovada a tradarii lui Daye, dar descopera ca Nigar schimbase actele.Sultanul se plimba incognito printre oameni ca sa auda problemele lor. Bali-bey le multumeste lui Mustafa si sultanului pentru iertare si pleaca de la serai.Gulsah ii cere socoteala lui Nigar pentru ca schimbase hartiile si e amenintata cu moartea de aceasta. Nora pleaca spre Edirne insotita de Sumbul, insa sunt prinsi de Daye, care, la porunca sultanei Hafsa si a lui Mahidevran o duce intr-o camera retrasa pe Nora. Norei ii este provocat in mod brutal un avort.

Mustafa aude tipetele iubitei sale si vine sa vada ce s-a intamplat insa este prea tarziu…

Categorie: Altele | Vizualizări: 751 | Adăugat de: marcel123 | Tag-uri: serial turcesc la Kanal D Luni si M, seriale, filme, Suleyman Magnificul sub domnia iubi, Suleyman Magnificul, SULEIMAN MAGNIFICUL EP | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *:
content top